Vilken helg vi haft. Strålande solsken och ett helt gäng underbara förare, mekaniker, publik och funktionärer som strålat ikapp med solen i backen.

 Lördagen

 Klubben fick äran att ta emot en tårta för att vi funnits i backen i 35 år. Det tackar vi för och den var riktigt smaskig god kan jag säga.

Dags för motorcyklar att inta backen och försöka få så bra tider som möjligt. De fick ett träningsåk och 3 omgångar att få till snabbaste tiden på. Förarna krigade på bra. De körde två deltävlingar på lördagen.

Ålder på förarna på lördag va allt från smått till gamlingar i ledet. Grabbarna är ett riktigt härligt gäng som krigade bra i backen. När kommer det en dam som kör då?? Vi får hoppas på det till våren. Resultat från båda dagarna finns  att läsa på  ”Svemo ” sida att läsa på.

Söndagen

Söndagen var det dags för folkrace förare att inta backen. Lika glada förare, mekaniker, publik och funktionärer var det denna dag med som det var på lördagen.  Förare var på hugget och de fick vackert och fint knata upp till målet och kvittera ett papper att de hade gått backen och sett chickanen som ställdes ut.  Många bra förare var anmälda men några  fick tyvärr lämna återbud. Men vilken kamp de hade, här kan vi säga att Junioren Axel Jonsson var näst snabbast av alla uppförbacken denna dag. Vilken körning. Mäkta imponerad.